Sok férfi képtelen megbékélni péniszének méretével, az ezzel kapcsolatos frusztráció pedig gátat szab az egészséges szexuális életnek. Bár a legtöbb témában született tanulmány egyetért abban, hogy a méret közel sem olyan fontos tényező a nők számára, mint ahogyan azt a férfiak gondolják, mégis komoly problémát okozhat, mivel az ebből eredő komplexusok merevedési problémákhoz vezethetnek.

A női hüvely átlagos hossza 10 cm körül van, és felépítésének köszönhetően könnyen alkalmazkodik a legkülönfélébb méretű péniszekhez. Akkor mégis mi a probléma? Kérdezhetnénk, miért retteg olyan sok férfi férfiasságának nagysága miatt?

Erre a kérdésre nem könnyű releváns választ adni, de tény, hogy a pénisznövelés igénye szinte egyidős az emberiséggel. Annak ellenére, hogy mennyire kényes és elhallgatott témáról van szó, már ókori forrásokat is találunk, melyek bizonyítják, hogy a pénisz hosszának növelése nem a modern férfiak ideálja. A történet átível időn és hatalmas földrajzi távolságokon, a Káma Szútra éppúgy tartalmazza pénisznövelő technikák leírását, mint ahogy az ókori görögség fiai is keresték a hatékony megoldást férfiasságuk növelésére.

A kérdés szorosan összefügg a potenciaproblémákkal, erekciós zavarokkal is, a tartósabb és hosszabb erekció elérésének vágya általában összekapcsolódott a nagyobb péniszre vonatkozó törekvésekkel.

A blog ezeket a témákat járja körül: Milyen pénisznövelő módszerek léteznek? Ezek mennyire hatékonyak? Mit tehet a férfi a hosszabb és tartósabb erekcióért? Mit gondolnak minderről a nők?

A férfiak többsége naponta kapja a hangzatos reklámüzeneteket, melyek gyors és egyszerű megoldást kínálnak ezekre a problémákra. Az Erekció blog megkísérel valóban releváns segítséget nyújtani ebben a témában, és megpróbál kicsit rendet vágni a lehetőségek és módszerek dzsungelében.